sunnuntai 28. helmikuuta 2010

Jää mun luo, Närhen Laura

Laura Närhen edesottamuksia musiikin parissa on odotettu niin fanien keskuudessa kuin ammattiympyröissä ja kaveripiirissä. Neito on työstänyt sooloalbumia jo jonkun tovin, joten suomenkielinen sinkkulohkaisu Jää mun luo olikin kuluneen viikon paras uutinen. Latasin kipaleen ja fiilistelin. Hyvä Laura ja taustajoukot! Biisissä on mielestäni sopivassa suhteessa Lauraa ja Lauraa: 75 % Kuutamolla-elokuvan tunnarin Se ei mee pois tapaista poppista sekä 25% Kemopetrolin jalan alle tarttuvaa konekomppia. Turkulaisten harmiksi kipaleella ei ole juurikaan yhtymäkohtia Ruohosten veljesten 90-luvulla levyttämään kaimaan. Jää mun luo Helsinki - Turku 6 - 0. 

Oli udeltava Lauran mietteitä sinkun synnytyksen jälkeen. Hän kommentoi, että tuntuu hassulta, kun pitkään hauduteltu biisi ei ole enää vain hänen omaisuuttaan vaan se kuuluu kaikille. Sinkun vastaanotto jännittää laulajaa edelleen, mutta ison urakan loppuvaiheille saattaminen on helpottavaa. "Kun kiekko oli pihalla,  kävin iTunesissa ihmettelemässä, että siellä se nyt on! Sitten taisinkin lähteä hyvillä mielin töihin".
 
Keväällä Laura viimeistelee levyä ja valmistautuu julkaisuun muun muassa sporttispurtin avulla, jotta julkaisuhulinan jaksaa hehkeänä ja reippaana. Etenkin, kun uudet urheilureleet on hankittu. Keikoillekin päästään, kunhan levy saadaan ulos. Kampean itseni takuulla paikalle, jätän lapsen siksi aikaa vaikka narikkaan.

Ja sitten ne tärkeimmät....Kaapo Kamun ottaman promokuvan ihanuuden takana on Lauran vakiostailaaja Annette Tamminen. Puuterivippaa paineli iki-ihana meikkivelho Riia Koivisto Fab Makeup Hairista. Musta mekko on Annika Rantalan Piston kevät/kesä 2010 Bird Stories -kokoelman Audrey Dress. Omat Pistot pitää hankkia hyvissä ajoin, sillä käsintehdyt vaatekappaleet tuppaavat loppumaan kesken. Mustaa satiinimekkoa voi kartoittaa Endistä, jossa sunnuntai-iltana oli vielä koot 36 ja 40. Kysäise kokoja myös Televisio LIfestyle Storesta,puhelin 02-2310400.

Ja jos Laura voisi tehdä tällä hetkellä mitä tahansa, hän menisi trooppiselle rannalle luksuskylpylään  hemmoteltavaksi ja paapottavaksi. Lei kaulassa ja samppanjalasi kädessään... Et menis, jää mun luo! Tai muuten siellä on muutama muukin.
 

Maailman pienimmän ja sievimmän nenän omistaja 




2 kommenttia: