tiistai 16. helmikuuta 2010

Sukkahousuhevihiukset

Oli taas se aika kuusta. Astelin luottokampaajani Riian pakeille Fab Makeup Hairiin värjäämään ei-minkään-värisiä hiuksiani ei-minkään-värisiksi. Olimme hakeneet luonnollista sävyäni eli suhteellisen tummaa maantien vivahdetta katkaisemaan vaaleiden raitojen kierrettä. Kiikutin kerta toisensa jälkeen erilaisia hiuskuvia Linda Evangelistan ammoisista sävyistä Jennifer Anistonin uusimpiin villityksiin (lue: aina sitä samaa...). Riia teki työtä käskettyä, kun minä selitin korkealentoisia ideoitani. 

Löysimme lähes täydellisen sävyjen soinnin viime käyntini aikana. Hidasteita frisyyrini muutoksessa aiheutti hiusteni punapigmentti, minkä ansiosta luonnollista viileää väriä ei saada kertaheitolla, mikäli mielimme säilyttää hiusteni hyvän kunnon.

Tänään parituntisen jälkeen peilistä tuijotti täydellinen sävy. Olin raahannut mukanani vääriä kuvia. Peilistä tuijotti Sturm und Drangin laulaja André. Niin, juuri se teini-ikäinen linnunluinen poika, joka laulaa kuin aikuiset miehet. Olin turhaan pelännyt, että tummentuneet kutrini vanhentaisivat minua. Vai oliko vika heikkenevässä näössäni ja villissä mielikuvituksessani?

Niin tai näin, olin hiirenharmaiden, maantienväristen, täydellisten ei-minkään-väristen hiusten onnellinen omistaja. Mieleni veti sukkahousuheviä. Kovaa ja korkealta.

 

André Linmanin kelpaa kepittää. Kuva: Noise.fi 

4 kommenttia:

  1. Täydellistä, sanoo kampaajanne ;-)

    VastaaPoista
  2. Kyllä, myyrävärit rulettaa!

    VastaaPoista
  3. Hei!

    Onko sinulla sähköpostiosoitetta, johon voisi blogiasioissa laittaa meiliä?

    -Mari

    VastaaPoista
  4. Hei,

    postia voi laittaa: jonna.jalkanen@hotmail.com

    VastaaPoista