torstai 25. helmikuuta 2010

Rumaa päivää sinullekin, Eva Mendes!

Eva Mendes on kiristänyt pinnaani viime aikoina. Kaikki alkoi Marie Clairen brittiversion kannesta viime syksynä. Siinä Eva poseeraa harmaassa iltapuvussaan  naapurintyttömäisen pörröisenä (ai mitä, eikö teidän nurkilla.... ) ja seksikkäänä. Minä syötin pojalleni lounasta, jota iloisen ateriahetken lopuksi oli enemmän yöpuvullani (kello kaksitoista) kuin lapseni ruoansulatuksen työstettävänä.

Seuraavaksi latinoystävä muistutti olemassaolostaan Kampin Calvin Klein myymälässä joulun alla. Näyttelijätären kiiltävä kroppa oli framilla läpinäkyvissä pöksyissä pipareineen päivineen. Täydellisenä. Jokaista karvaa, vähäistä,  myöten.

Viimeinen niitti lyötiin, kun selailin äsken kotimaisia naistenlehtiä. Eeva seisoi puuterinvärisessä Miu Miun mekossaan sievänä ja muka-viattomana kuin mikä....

Alan ihmisenä ymmärrän kyllä, että Evankin ulkonäön takana on tukku erityisen päteviä ihmisiä kynsienmuotoilijoista meikkaajiin, valokuvaajista kuvankäsittelijöihin. Mutta sitä en ymmärrä, miksi samaiset ihmiset eivät häärää olohuoneessani tänään. Rouvalle retusointia, ja ripeästi! Tähän ei yksi smoky eyes riitä.

   Kuva: Marie Claire

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti