maanantai 22. helmikuuta 2010

Hyvää tekevä käsinaamio

Pakkastalvi on koetellut niin autojaan hangesta kampeavien pinnaa kuin kiristävän kuivasta ihosta kärsivien nahkaa  Kännykän hipelöiminen avokäsin pakkasessa sekä Jalo-pojan peseminen veivät ainakin allekirjoittaneen käpälistä mehut. Iho halkeili, hilseili. Tuntui kuin kinttaissani mylläisi Sahara. Siispä kunnon käsinaamion hakuun...

LCN kynsien ja käsienhoitosarjan OGNX -tuotesarja pohjautuu Marokkolaisen arganpuun pähkinöistä saatavaan öljyyn, jossa on runsaasti rasvahappoja sekä E-vitamiinia, joka tunnetaan elvyttävänä ja erittäin antioksidanttisena vitamiinina eli ihosolujen pitäisi säilyä pirteämpinä pidempään.

Testing testing
Testasin OGNX- käsinaamion. Koostumus näytti purkissa voimaisen täyteläiselle, mutta osoittautuikin ihanan kevyeksi ja imeytyväksi hoitavuudesta tinkimättä. Punoittavat, hilseilevät kädet reagoivat kosteuskylpyyn kirvelemällä paikoitellen, mutta tympeä olotila meni nopeasti ohi. Pieni nipistely on yleinen tuntemus silloin, kun iho on erityisen kuiva ja se saa hyvää hoitoa.

Tuomio
Naamio imeytyi hetkessä, vaikka levitin sitä paksun kerroksen kuten kuuluu eli iho ei juurikaan kuultanut maskin läpi. Laitoin naamion yöksi. Aamulla kämmenselän iho oli tasaisemman värinen, punoitus ja kutina olivat poissa. Iho tuntui tutulta - ei siis miltään. Naamion tuoksu oli mukavan piristävä, joten käsillä oli kirjaimellisesti poikkeuksellisen kiva maski.

Aion toistaa käsittelyn talvella joka viikko.Purkista riittänee noin 10-15 kertaan eli pärjään sillä pitkälle toukokuun alkuun. Käytä myös käsivoiteen asemesta, mikäli kaipaat erittäin hoitavaa tuotetta.

50 ml käsinaamio maksaa 27,90e. Naamiota myyvät Riimin Beautyn oman myymälän lisäksi LCN kynsistudiot. Jokaisesta myydystä tuotteesta lahjoitetaan 50 senttiä Unescolle arganpuun suojelemiseen. Päivän hyvä teko samassa.

P.S. Muista hankkia auringonsäteiden ilmaantuessa käsivoide, jossa on suojakerroin. Vaikkapa Nivean hyväksi havaittu DNAge, jossa SK 15.

www.riimin.fi 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti