keskiviikko 24. helmikuuta 2010

Himmeät kynnet

Tiesitkö, että mattapinnan antavat kynsilakat käyttäytyvät eri lailla kuin kiiltävät ja helmenhohtoiset sisarensa? Himmeiden kestävyys ei yleensä ole kiiltävien lakkojen luokkaa, sillä mattalakat ovat suhteellisen tuore keksintö. Voitaneen sanoa, että teknologia laahaa. Kiiltäviä kynsilakkoja on nimittäin kehitelty pitkään, niitä myytiin pullotolkulla suhteellisen pian sen jälkeen, kun automaalit lanseerattiin 1920-luvulla. Lähes sata vuotta myöhemmin halutaan mattaa. Ainakin kynsille.

Parhaat mattalakkavinkit
Mikäli haluat kynsistäsi äärimmäisen mattapintaiset, valitse tumma väri. Mitä tummempi, sen himmeämpi lopputulos. Mikäli mielit pitää kyntesi kiillottomina unohda käsi- ja kynsinauhavoiteet. Myös päällyslakat ovat pannassa. Paitsi jos haluat leikkiä matan ja kiiltävän lopputuloksen kanssa. Se sujuu helposti...

Staili yhden värin ranskalainen lakkaus
Lakkailin yhden värin ranskalaisen manikyyrin näin: poistin vanhat kynsilakat (Dior), levitin aluslakan (YSL), levitin kaksi ohutta kerrosta OPI:n You don´t know Jacques! -sävyä koko kynnelle. Sipaisin kynsien kärkeen kiiltävää päällyslakkaa (Mavala). Lopputulos on simppeli, tyylikäs ja äärimmäisen muodikas. Lakkaus kesti kynsissä siedettävänä kolme päivää. Pesen käsiäni todella usein, kiitos 15 kk:en sottapytyn.


P.S. OPI:n kotisivuilla on aivan mahtava leikkikalu. Voit katsella kaikkia kynsilakkasävyjä mallin käsissä. Säätele kynsien pituutta sekä ihon sävyä. Masiina myös muistaa sävyt joiden kanssa olet leikkinyt. Niitä vilkuillaan My OPI-osiossa sivun vasemmassa laidassa. Klik, klik, klik. Jos Facebookissa notkumisen ohella ehdit.

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti