lauantai 27. helmikuuta 2010

Vihdoinkin karvanpoistovoide joka tepsii säärikarvoihini!

Olen testannut Veetin karvanpoistovoiteita vaikka huru mycket. Ensimmäinen muistikuvani merkistä on, kun palosammuttimena kaivoin äitini kätköistä voidetuubin, joka säikäytti minut kamalalla hajullaan. Tuoksumuisto on kantanut viime vuosiin asti eikä karsea ominaistuoksu ole menneestä juurikaan muuttuneet. Valmistajan lupaukset uskomattomasta sileydestä ovat hymyilyttäneet, sillä testaamani voiteet eivät ole tepsineet sitkeisiin säärikarvoihini. Olen siis tähän asti höylännyt, depiloinut, vahannut kylmällä ja kuumalla. Jopa nyppinyt kinttujani. 

Mutta sitä kohti, mikä vastustaa. Testasin uuden Veet Suprem´Essence Suihkussa käytettävän ihokarvanpoistovoiteen aika skeptisesti. Oli iloinen yllätys, että karvanpoistovoiteen katku oli saatu peitettyä. Voide oli edelleen suhteellisen voimakkaan tuoksuinen, mutta uusi odour oli miellyttävä. Pursotin tuubista mojovat viirut kuivalle iholle kumpaankin sääreen ja levitin ne nopeasti paketin mukana tulevalla sienellä. Odotin hetkisen, yritin arvioida minuutin,ja marssin suihkuun. Pakkauksen suomenkielinen ohje neuvoo, että aineen pitää antaa vaikuttaa vähintään kolme, enintään kuusi minuuttia. Ja säärien suihkuttamista luonnollisesti vältetään. Meinasin masentua, sillä kutakuinkin sampoon huuhtomisen aikaan voide alkoi valahtaa paikoitellen. Se siitä, mietin. Mutta otin silti sienen ja pyörittelin voiteen jäämät karhealla puolella. Yllätyin iloisesti! Karvat lähtivät pois tasaisesti kaikkialta, minne olin levittänyt voidetta. Onko äitiys pehmittänyt minut sekä säärikarvani vai mitä on tapahtunut? Aiemmin jouduin viimeistelemään karvanpoistonvoiteen höylällä. Ja voitte arvata miten miellyttävää se oli... 

Eläköön, eläköön, eläköön! Nyt on myynnissä karvanpoistovoide, joka tepsii HC-karvoihinkin sekä tuoksuu siedettävältä. Säärieni yleensä kuivaakin kuivempi iho ei kaivannut kosteusvoidetta vaan tuntui sileältä ja tasaiselta, voiteessa on eteerisiä öljyjä.

Sain lutrattua sääriini reilun 1/4 tuubista, taisin liioitella huonojen kokemusten vuoksi. Haituvakarvaisempi pärjännee huomattavasti vähemmällä määrällä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti