lauantai 6. helmikuuta 2010

Auttakaa minua, huuleni huokaavat hoivaa...

Huulteni iho ärtyi rakeisesta kuorinnasta ja apua piti saada. Hätiin riensi REN Skincare Mayday Mayday.

Hoitovoide on valmistajan mukaan suunniteltu erityisen kuivalle, ärtyneelle ja halkeilevalle iholle. Sen sanotaan korjaavan ihoa ja palauttavan sille pehmeyttä ja joustavuutta. Paljon luvattu.
Testasin balsamin muun muassa pakkastalven (lisää miinuskelejä, kyllä me kestetään) ahavoittamille kynsinauhoille sekä niistämisen kuivattamille nenänpielilleni. Saivatko aiemmat ensiapuvoidesuosikkini, Elisabeth Ardenin 8 Hour Cream ja Diorin Creme Abricot, haastajan?

Koostumus 
Kirkas balsami on öljymäisen liukas ja siitä aistii piparminttumaista raikkautta, mikä tuntuu ainakin flunssaisesta mukavan terapeuttiselta. Balsami tuntuu hivenen rakeiselle. Rakeet liukenevat, kun balsamin levittää. Hurjan tehokkaan oloista, oli ensimmäinan ajatukseni, vapautuukohan tässä hoitavia aineita?!? Balsami muuttui huulilla lähes vesimäiseksi, sen olemassaolosta muistutti omaleimainen tuoksu.

Tuomio
Mayday Mayday on oiva tuttavuus. Huulteni kuorinnan jälkeinen arkuus helpottui saman päivän aikana. Huulet tulivat parempaan kuntoon reilussa parissa päivässä, kun voitelin niitä nelisen kertaa päivässä.
Balsami antaa riittävästi kosteutta, mutta kovilla pakkasilla tai auringon paahtaessa (kyllä se kesä vielä tulee) suosittelen suojaavamman pinnan antavaa täyteläisempää kreemiä, suojakertoimellista voidetta tai huulipunaa. Creme Abricotia käytän edelleen kynsivoiteena ja huulivoiteena silloin, kun haluan hoidon lisäksi aavistuksen persikkaista sävyä. 

8 Hour Creamin tehoa rikkinäisellä iholla ei syrjäytetty vieläkään, mutta Mayday Mayday on erinomainen vaihtoehto, mikäli haluat raikkamman, aavistuksen imeytyvämmän hätäapuvoiteen. Mukavampi kuin kahdeksan tunnin voide esim. kämmenselissä. Jatkuvan pesemisen ja pakkasen kuivattamat kädet saivat siitä erinomaista täsmähoitoa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti