maanantai 1. maaliskuuta 2010

Tiger Woodsin (ihon)hoitotemppu?

Silmänympärysvoide, ripsivoide, kasvoseerumi, kaulaseerumi, kaulavoide, kasvojen hoitovoide,  vartaloseerumi, vartalovoide, selluliittisuihke, pakarageeli, rinta- ja dekolteevoide...Mitä tehdä temppelinsä ruostumisen estämisestä päivittäin jäävällä, öh,  viisitoistaminuuttisella?

Miehet ovat pian samojen ongelmien edessä, sillä poikien purkkivalikoima laajenee mukavasti. Kortensa kekoon kantaa Gilette, jonka Series Skincare tuotteisiin tupsahti kelpo hinta-laatusuhteen omaavia uutuuksia (8,90e-10,90e).
Liekö sarjan mainoskasvona häärännyt Tiger Woods ollut apuna myös uutuuksien tuotekehityksessä? Ennen parranajoa käytettävä Thermal Scrub nimittäin kuumenee kostealla iholla nollasta sataan tuosta vain. 


Lämmölle on syynsä, sen tietävät lämpimiä pyyhkeitä parranajossa käyttävät; kuuma pehmittää paksut, kovat karvat, joten ne irtoavat paremmin ja tarkemmin. Scrubissa on tietysti kuorivia aineita: perinteisesti rakeita, suhteellisen karkeita, mutta miehen paksu iho ja leukaperä sen kestävät. Juoksevan geeli-emulsion tuoksu on yltiömiehekäs. Lämpö tuntuu kivalta ehjällä iholla, mutta herra paratkoon, varo haavoja tai ahavoituneita ihokaistaleita!!! Siihen verrattuna kuivankin ihon tylsällä höylällä veistäminen on kivaa. 

Varaa kaappiisi myös saman sarjan Intense Cooling Balmia, viilentävää after shavea. Kauhun tasapaino, you know. Jing & Jang. Cher & Sonny, ja sitä rataa...

J.K. Muun muassa Men´s Fitness hehkuttaa Thermal Scrubia. Kyllä ne tietää!

 

...Me tässä, me tässä, guli guli guli guli guli ram sam sam... 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti