torstai 4. maaliskuuta 2010

Sarah Jessica Parker x 2

Sarah Jessica Parkerin ystävät saavat rautaisannostuksen SJP:tä toukokuussa. Elokuvateattereihin tulee Sinkkuelämää II ja kemppareihin SJP NYC-hajuvesi. 

Hajuvesien tuoksukuvaukset ovat taattuja päivän piristyksiä. Takaraivooni upposi lähtemättömästi erään sporttisen hajuveden kuvaus "sen kaiken peittävä surrealistinen tyyneys, joka saa sinut tuntemaan, että olisit valveilla vaikka näetkin unta".  Kolme Ave Mariaa!

Mutta mitä sanotte tästä? "Pulloon on vangittu vapuden tunne, kaikki edessä olevat mahdollisuudet, leikkisyys..." Mielestäni melko hyvin vangittu! Tätä tarvitaan kyllä. Vapaus ja mahdollisuus ovat yhtä kuin metsämansikan fleivöreitä, gardeniaa, kermaista myskiä sekä rommia. (Kuuban vapautus siintää mielessäni...) Ja muista, että vaikka tuoksu tepsisi kaverin iholla, testaa se aina itsellesi. Se on jokaisella omanlaisensa. Mene siis toukokuussa kauppaan, suihkuta ranteeseen, ÄLÄ HANKAA ranteita yhteen, tuhraat sillä vain hyvän tuoksun ihotöhnään ja muutat aromia. Odota, vaikka juorutuokion ajan, ennen kuin teet ostopäätöksen.

SJP-tuoksut valmistaa 1904 perustettu maineikas tuoksutalo Coty, joka loi mukavan maineen mm. Baccarat-pulloissa myytyjen hajusteidensa ansiosta. Mutta eihän SJP:n tuoksua nyt missä tahansa puljuissa pullotettaisikaan. Onhan sen oltava edes vähän niin kuin Carrie.

Kuosien sekamelskaan tiivistyy ihana, ihana New York

Tätä huolettomuutta ei vartissa loihdita

2 kommenttia:

  1. Tänne yksi vapaus ja edessä olevat mahdollisuudet, kiitos :)

    VastaaPoista
  2. Hei,

    annoin virheellistä tietoa. Leffa tulee huhujen mukaan ensi-iltaan 4.6. Eli ehtiipähän marinoitua...

    VastaaPoista