sunnuntai 28. maaliskuuta 2010

Laiskan naisen vartalonhoitoaamen

Clarinsin Tonic-öljy on kuulunut vartalonhoitorepertuaariini vuosia enkä luovu siitä koskaan. Mikäli sarja lopettaa tuotteen teen pyhiinvaellusmatkan pääkallopaikalle, rukoilen viimeiset öljyn rippeet itselleni, rakennan kotiini alttarin ja hengittelen aromaattisia huuruja niin kauan kuin eteerisiä öljyjä irtoaa... Lasipullosta kostutetulle iholle annosteltavassa öljyssä on jotakin pyhää, aivan kuin voitelisin sillä kroppani lisäksi sieluani. Ihonikin on sanonut aamen, hymyillyt pelkän öljyvoitelun turvin, joten olen skipannut vartalovoiteen suhteellisen usein.  Vartalon laiska voitelija on saanut synninpäästön.

Tartuin vartaloöljyuutuuksiin toivoa täynnä. Kokeilin Korreksen Geranium & Grapefruit Toning and firming massage oil hierontaöljyä sekä Yves Rocherin NIghttime Body Oil yö-öljyä. 

Kummassakin tulokkassa on näppärä suihkepullomekanismi, mistä kaatopulloista liikaa lurautteleva kiittää. Kumpainenkin tekee ihosta ihanan heleän näköisen, joten kevät- ja kesäsääret saa ihaniksi öljyn avulla. Kummankin öljyn erityinen hoitoteho saadaan eteeristä öljyistä, mitkä vaikuttavat ihokosketuksen lisäksi hajuaistin kautta.  Korreksen Geranium & Grapefruit korkin alla vaanii epäpuhtauksia ja nesteitä poistavia öljyjä kuten greippiä, kurjenpolvea ja fenkolia. Puteli kertoo, että 65% testiryhmässä koki muhkuraisuuden vähentyneen, kuten minäki. Tosin nesteitä ja turvotusta helposti keräävälle pelkkä pieni hierontakin käy ihmeestä. Pohjaöljynä on käytetty viinirypäleen siemenöljyä (erinomainen antioksidanttinen öljy) sekä maissiöljyä (blaah). Erittäin vihreä tuoksu jakanee mielipiteet.

Yves Rocherin markkinointitiimi lanseerasi vartalohoitorutiinin, johon kuuluu aamuemulsio ja yö-öljy. Itse en kykene moiseen hartauteen, joten testasin pelkän öljyn. Luomulaatuisia tehoaineita sisältävässä iltaisin käytettävässä öljyssä on kohtuullisesti makeutta, mistä kiitän vaniljaa. Argan- ja jojobaöljyjä vaalivat ihoa hienosti minkä raaka-ainelistan ylimpänä komeileva kuivaihoisten kestosuosikki, kaakaovoi, tehostaa. Ja kun pomeranssin ja ylang-ylangin tehoaineet vielä rentouttavat, on iltavoitelun jälkeen odotettavissa taivaallista tuutilullaa...



 All night, all day...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti