perjantai 12. maaliskuuta 2010

Oh, Kevin!!!

Muistan ikuisesti Yksin kotona elokuvan kohtauksen, jossa pikku-Kevinin äiti ja muutama muu kiljaisee kotiin unohtuneelle pojalleen. Kevin on taas kaikkien huulella, tällä kertaa aikuinen ja australialainen.

Kevin Murphy julistaa muodin ja hiusten sanomaa. Vuosikymmeniä muotikuvausten parissa työskennellyt hiusammattilainen tympääntyi siihen, että näytöksestä toiseen ravaavien mallien hiukset olivat herran sanojen mukaan raskaat ja elottomat. Tahmatuotteet olisi julistettava pannaan. Eikä liene yllätys mitä siitä syntyi? 

Testasin hennoille, värjätyille hiuksille suunnitellun Angel Wash -sampoon sekä hoitoaineen. Vaaleanpunaisista neliskanttisista pakkauksista saa kylppäriinsä tavanomaisesta poikkeavan ilmeen. Mutta muista noudattaa hiuslaadun mukaista pakkausten väritystä, älä sisustusmakusi.

Olen vaihtanut sampoota tiheämmin kuin sukkia, joten odotin kauhusta kankeana kutiseeko päänahkani pesun jälkeen, mutta moista ei tapahtunut. Luonnonkiharat eli luonnostaan kuivat hiukseni hiukseni ja helposti rasvoittuva päänahka (mikä ihana yhdistelmä) puhdistuivat kumpikin hyvin. Hoitoaine ei latistanut lettiäni, sitä lupaili purkkikin. Yksi risti kaksi karvani tuntuivat jopa tavanomaista tuuheammilta. Kiitos siis siitä, että sarjassa on värjätyille hiuksille tarkoitetut omat tuotteensa niin henkäyksen ohuille hiuksille sekä jouhimaiselle karvalle. Tuotteiden tuoksut olivat oikein miellyttävät, mutta eivät jääneet pahemmin mieleeni eivätkä siten leijumaan kutreihin. Erinomaista, hajuvesien ystävä kun olen.

Sarjan mattavaha Sticky.business on notkeaa ja sitä on helppo kaapia. Ja aivan kuin muutkin hiusvahat, tykkää se pienestä lämmittämisestä kämmenien välissä ennen sukimista hiuksiin. Tämän liukkaahkon ja ohuen, silti mattaisen pinnan antavan vahan kanssa se ei tosin ole välttämätöntä, koostumus toimii oivasti pitkien hiusten latvoihin ja lyhyiden hiusten järjestelemiseen koko pituuksissa. Enpä ihmettele, että tökötti voitti englantilaisen Hair Magazinen parhaan salonkivahan palkinnon 2009. 

Myös sarjan englanninkieliset kotisivut ovat loistavat. Tieto on selkeästi ryhmitelty kuvapainikkeiden taakse sekä sivuilla voi kurkistella niin ammattilaisten kuin kotikokeilijoiden tuotevinkki-podcasteja. Ja ennen kaikkea hennot, ohuet hiukseni ovat kuin kotisivujen avauskuvassa: karvaa silmänkantamattomiin. Vain paahtunut aussi-iho ja surffilauta puuttuu.  


 Don´t be a square. Purkki on. 

Maahantuoja ja jälleenmyyjälistaus: idHAIR

1 kommentti:

  1. Jatkotestituloksia... Ohut, littana hiuksistoni tarvitsi ennen aina tyvikohottajaa ja muita muotoilutuotteita, jotta sain tyven kohoamaan. Nyt olen pelkästään föönännyt pitkään pesun jälkeen, laittanut tarrarullat toviksi. Hiukset ovat kevyemmän sekä tuuheamman tuntuiset ja ne pysyvät kuosissa koko päivän. Jeeeeeee!!!!!

    Tähän temppuuun pystyivät aiemmin hiustenpesuaineista vain Nioxinin sampoot, hoidot ja hoitotiiviste. Sekä Tigin tuuheuttavat muotoilutuotteet.

    VastaaPoista