maanantai 12. huhtikuuta 2010

Pääsiäishalvaus ja jättihuokoset

Pääsiäisen ruokatarjoilu (suklaamunat, suklaamunat sekä suklaamunat) turrutti allekirjoittaneen. Sulattelussa on mennyt yli viikko eikä kauneuden kokemuksista ole tietoakaan. Päinvastoin. Loppuviikolla kylppärin peilistä mulkoilivat jättimäiset ihohuokoset. Aina ihana meikkaaja Ilkka Ruotsalainen kuiskaili korvaani aikoinaan, kuinka minulla on maailmankaikkeuden pienimmät ihohuokoset.  Asiasta voi olla eri mieltä. Mutta missä oli totuuden kuiskailija kun häntä eniten tarvitsin?

Selitän surkeaa ihoalamäkeä itselleni muun muassa sillä, että elimistön ikääntyminen (aika sekä aurinko,saasteet ja mitä näitä nyt on) veltostuttaa ihoa - myös huokosia, jotka lurpsahtavat ammolleen. Ikääntymisen piikkiin menee myös toinen selitykseni. Heikkenevää näköäni paikkaavat suurentavat kakkulat antavat korostetun syväkatsauksen ihoni uumeniin. Grand Canyon on nähty, tervetuloa jokailtaiselle elämysmatkalle kylppäriini!

Päätin etsiä parhaat huokosten supistajat ja huiputusmeikit. Piipahdin Helsingin keskustan Sokoksen kemikalio-osastolla. Ja kukas muu kuin Herra Ruotsalainen siellä antoi oppia sielunsa kyllyydestä. Ja sain vertaistukea huokosistani: ei mitään hätää vieläkään. Ainakaan isoa.

Testaa näitä, mikäli mielit pitää pintasi pinkeänä:
- skippaa tupakka ja unohda alkoholipitoiset juomat (montako sileä-ja heleäihoista kadun naista olet nähnyt...)
- unohda auringonpalvonta
- kuori ihosi säännöllisesti, sillä kolosiin ja kukkuloille kertyvä kuollut ihosolukko korostaa kauheutta (Gatineaun Therapie Marine Moisturising Scrub - kuorinta ja kosteusnaamio samassa, anna siis vaikuttaa hieronnan jälkeen) 
- kosteuta ihoasi, jotta se pysyy kimmoisana ja elinvoimaisena (Diorin Hydraction Serum voiteen alle aamuin illoin)
- käytä ohutta meikkivoidetta, joka ei kasaannu päivän mittaa ihohuokosiin (sävyttävä päivävoide esim. Nuxen uusi Teint Èclat Prodigieux on myös hyvä. Käytä peiteväriä paikoitellen, mikäli tarvitset lisäpeittoa)
- puuteroi iho puuterilla, jossa ei ole hippusia tai helmenhohdetta (mieluiten hienojakoisin mahdollinen puuteri eli irtopuuteri. Chanelin Poudre Universelle Libre tai Cristalline)
- ota ihonhoitorepertuaariisi Estée Lauderin Idealist Pore Minimizing Skin Refinisher -seerumi. Laita pisara tai pari kämmenten kautta kasvoille ennen päivävoidetta. Eli pisara tai pari kämmenelle, kädet nopeasti yhteen, jotta aine levittyy käsiin ja äkkiä kasvoille.  Tekee välittömän hattutempun sekä saa huokoset näyttämään säännöllisen käytön, kuukauden tai parin, jälkeen hitusen pienemmiltä. Really! 


Grand Canyonia, kiitos! Mutta vain matkakohteena... 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti