lauantai 5. maaliskuuta 2011

Seiskan bileet ja No.7

Piipahdin viime viikolla työantajani Aller Median suurimman julkaisun Seiskan 19-vuotiskekkereissä. Vaikka yleensä pysyn juorulehtiskenestä takavasemmalla, paitsi kampaajan tuolissa istuessani, halusin kerran elämässäni nähdä Rooman lisäksi myös Seiskan bileet. Siis kukapa ei haluaisi tirkistellä mitä siellä aivan oikeasti tapahtuu.... Odotin innoissani pääseväni todistamaan tekotukkaisten, kahdeksaan sävyä liian ruskeakasvoisten missien kissatappelua vaikkapa Martina Aitolehden eksästä, sekä jonkun iskelmätähden itkukännejä. Todistaisin bileissä elämää suuremmat kohu-uutisten aiheet. Ja kun kutsukin ilmoitti railakkaasti "Tuksu lentää ja... OMG" oli minun mentävä.


Bileet olivat suhteellisen rauhalliset. Tosin poistuin paikalta enne pilkkua, koti vei voiton. Mutta siihen asti tunnelma oli todella rento. Eipä se kai miljardin ilmaisen viinapisteen myötä muuta voinut ollakaan.  Mukeissa virtasi Lapponiaa, Minttua, Elyseetä, Kahluaa, Laitilan olutta ja siidereitä... ties mitä. Maistelin sushia ja herkullista  seesamitonnikalaa. Järjestelyt olivat hulppeat ja harvoissa yritysbileissä ihmiset viihtyivät yhtä kauan. Siellä täällä vilisi uusien wanna be -hahmojen lisäksi vanhan mieltä lämmittäviä nostalgiapaloja: apua, tuolla on kohumanageri Hannele Laurila (Laura Voutilaisten bongannut ja sittemmin unholaan uponnut daaami), naistennaurattaja Kalle Kivimäki (Lindan tai vice versa hoito) ja Vesa Keskisen poliisityttöystävä, tiedättehän se vaalea, aivan maltillisen oloinen.

Myös ohjelmaa piisasi. Väki esiintymislavoilla vaihtui solkenaan Matti Nykäsestä Martina Aitolehteen ja hänen siippaansa. Petri "p-magneetti" Nygård tunki lavalle ja pois neljämetrisestä puhalletusta naisesta. Ja mistäpäs muusta p-magneetti kulkisi sisään ja ulos kuin siitä minkä huppariinsa painaa ja mistä lauluissaan uhoaa. Ja kun kahden jou muta fuka räpkänkstan rinnalle tuppasi timmiä naista bikineissä, joiden rinnalla hammaslanka haluaa laihdutuskuurille, mielessäni kävi vanha totuus mahtoiko Petri-pojalla olla puhe mistä puute. Toivoin, että Petri saisi nyt valtavasti läheisyyttä ja että hänen + ja - napansa todella vetäisivät sitä itseään, jotta artist saisi lauluihinsa uutta sykettä. Mutta yhden naisen levyraadin plussat tulivat omistautumisen ja paatoksen määrästä, se oli ihailtavaa. Että ehkäpä se laulunaihe tätä maailmaa sitten pyörittääkin.

Siellä pyörittävien voimien keskellä pääsin myös minkäs muun kuin kosmetiikkapurkkien kimppuun. Aikoinaan Sokoksissa myyty No.7 esitteli standillään ihonhoitoa. Pienen haastattelutuokion jälkeen olin tietoinen siitä, että tuotteita myydään taas mm.Sokoksissa. Maahantuojana toimii Transmeri, ja että tuotteissa spessua on se, että niissä kaikissa on erityinen antioksidanttisuoja, jonka tehtävänä on pitää niin uusiksi julkkutaivaan turhakkeiksi halajavat kuin meidät muutkin ripauksen sileämpänä. Heavenly Hydration Moisture Mask näytti herkulliselta pumppupullossa, ja se tuntui mukavan täyteläiseltä. Taidan hankkia sen yönaamioksi. Olen etsiskellyt hyvää kosteusnaamiota, jonka voisi jättää yön ajaksi vaikuttamaan. 

Kotona Seiskan lahjakassista paljastui mukava yllätys: Tallink risteilylahjakortti,uusin Seiska, jossa Tuksu kertoo tuoreen puolisonsa syöneen koiranruokaa, way to go Arto. Lisäksi pääsin kokeilemaan no: 7 Protect & Perfect Seerumia, joka lupaa häivyttää mm. bileistä aiheutuneet väsymyksen merkit. Koostumus tuntui mukavan geelimäiselle, ei liian ohuelle, joten aion ottaa sen kesällä aurinkovoiteiden alle lisähoitotuotteeksi, sillä hoitovoiteet eivät aurinkovoiteiden alle "mahdu". 

Niin, ja siitä Tuksusta. Hän oli aivan yhtä sekaisin kuin mitä kuvista ja videoista näkyy. Meikissäkään ei säästellä, Johanna ei ole vähempi on enempi -koulukunnassa kanssani. Olen aina ihmetellyt miksi nonparellit ja strösselit pitää erotella muotonsa vuoksi:. Miksi pyöreät ja pitkulaiset jälkiruokien koristeet eivät voi kulkea yhdellä nimellä, jota tarkennettaisiin sitten kauppalistassa adjektiiveilla. Nyt minua mietityttää, miten jatkossa keksin tai löydän nimet Tuksun kasvoilla lepääville glitterhippusille, helmiäispalleroille, hohdesäteille, heleytyskristalleille? Vinkkejä otetaan vastaan.
Ja ymmärrän nyt myös niiden Miss Helsinki ja muiden tekorusketuksen syvyyden. Tuksu on suhteellisen painava esikuva tuleville chat-juontajille myös meikkimaun suhteen. Se OMG... Tuksu lauloi Mannapuuroa ja mansikkaa, enkä ole ollenkaan sitä mieltä, että alkuperäiselle esitykselle olisi hävitty. Ja Tuksu todellakin lensi. Kaapelitehtaan Merikaapelihallin katossa prinsessakeinunsa avulla kuin taivaallinen enkeli. Mistä heräsi syvällinen pohdinta haluanko taivaaseen vai voisiko siellä helevetissäkin olla aivan jess meno. Ja sinne mennään Rooman kautta.

2 kommenttia:

  1. Siis toi loppuosa oli aivan mahtava. Mä taidan myös valita sen helvetin. :D

    VastaaPoista
  2. Nähdään siis siellä :) Sitä ennen ihanaa kevään odotusta!

    VastaaPoista