torstai 2. joulukuuta 2010

Hotelli kotona

Ensikontaktini Molton Brownin kosmetiikkaan tapahtui helsinkiläisessä Palace Kämp Day Spassa muutama vuosi taaksepäin. Ihanantuoksuiset nestemäiset saippuat pelkistetyissä pulloissa istuivat harmoniseen päiväkylpylään kuin nyrpeys ranskaiselle. Sittemmin putelit ovat tupsahdelleet eteeni ulkolaisissa hotelleissa, joissa olen lutrannut niillä ilolla.

Molton Brown vie minut siis nyt ja iäisyydessä mukanaan hotellien kiireettömyyteen. Siihen, kun ei tarvitse pedata itse sänkyään ja voi herätä valmiille aamiaiselle, olipa kyseessä työ- tai lomamatka. Nyt Molton Brownin kosmetiikkaa saa hankittua kotikylppäriin Helsingin Stockalta sekä Molton Brownin verkkokaupasta, josta putelit tulevat kotiin reilussa parissa arkipäivässä 26-68 punnan (29e+) hintaan, riippuen lähetyksen painosta. 

 Kokeilin Molton Brownin Amber cocoon collectionin fine liquid handwash -saippuaa sekä soothing hand lotion -käsivoidetta. Kummankin tuoksussa on mm. lämmintä ambraa ja ihanan syvän puuvivahteen antavaa vetiveriä.

Pumppupulloon pakattu käsivoide istuu mielestäni parhaiten lavuaarin reunalle ja työpöydälle. Koostumus on jotakin täyteläisen ja notkean välimaastosta, mutta voide imeytyy erinomaisesti. Kämmenet tuntuvat silkkiseltä, ja ihon pinnalle jää hyvin ohuen tuntuinen kalvo, joka suojaa kuivumiselta. Sekä vienon ylellinen tuoksu, joka vie mielikuvitusmatkalle Marrakechin lämpimään, tummaan yöhön... Ei paha, kun maass´on hanki ja nainen jäässä. 

300 ml pumppupullot 19 €  


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti