lauantai 4. joulukuuta 2010

Erinomainen silmänympärysvoide Talika eye dream

Sinä päivänä kun joudun autiolle saarelle ja voin ottaa mukaani aurinkovoiteiden lisäksi vain yhden tuotteen, pääsen helpolla kantaumuksien osalta, sillä laukkuni täytyy pikkiriikkisistä silmänympärysvoiteista. Metsästän siis maanisesti toinen toistaan parempia voiteita. 
Taas kerran tein mukavan löydön, jossa on myös hinta kohdillaan.  Ranskalaisen TALIKAN (tuttu ripsiravinteista ja muista tepsivistä erikoistuotteista) eye dream on huippu! Kevyt emulsion ja geelin välimuoto on ohuesta, nopeasti imeytyvästä lähes geelimäisestä koostumuksesta huolimatta riittävän kosteuttava jopa talvikäyttöön, meikäläistenkin olosuhteissa.

Hukkasin ennen koekäyttöä pakkauksen käyttöohjeineen, mutta koska kulutan aina päivisin suojakertoimen sisältävää silmänymmyrkäisvoidetta, tuli eye dreamia luonnostaankin testattua iltaisin. Kuten kuulemma ohjeiden mukaan kuuluukin, ja minkä nimiki kertoisi, ellei uni ja unelmointi yhdistyisi päässäni päiväuniin, ajattomaan TOP3 lempiasiaani.

Tuubin annostelija pumppaa suhteellisen reilun pisaran, pienemmälläkin pärjäisi, mutta reilun annostuksen ansiosta voitelin myös silmien ulkonurkat huolella. Siitä kiittelen itseäni ehkä kymmenen vuoden kuluttua? Valmistaja markkinoi tuotetta silmänympärysihon yönaamiona, liekö tehokkuuden tuntua korostaakseen, sillä eye dream on tarkoitettu jokailtaiseen käyttöön.

Putkilo on nyt käytetty,  se riitti useammaksi kuukaudeksi. Villi veikkaukseni on noin kolme kuukautta plus...  Aamuisin luonnostaan kuiva silmänympärysihoni näytti virkeältä sekä tähän ikään syntyneet pikkuiset juonteet ja ilmejuonteet silmän alapuolella olivat suhteellisen näkymättömissä. Tuubiin on pakattu tehoaineita soijapapuproteiini- ja leväuutteesta F-vitamiiniin, mikä ehkäisee kosteuden haihtumista iholta. Tarpeeseen nyt,  kun lämmitykset on napsautettu täysille.

Talikan tuotteita myyvät ainakin Stocka (ainakin Helsingin keskustan tavaratalo) sekä NetAnttila.

15 ml tuubi 38 e


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti