keskiviikko 26. toukokuuta 2010

James Brown London

Myönnetään, huumorintajuni on omituista. Juha Vuorinen kutsuu sitä astrologisen karttani perusteella  irtopääpeikkohuumoriksi, mikä astrologi Vuorisen mukaan tarkoittaa sitä, että testaan ihmisiä omituisilla jutuillani ja katson, kuinka he reagoivat. Hmm.... Huumorintajuni outouden yksi ilmentymä lienee se, että saan äänettömän, sisäisen naurukohtauksen aina, kun kuulen puhuttavan Michael Jacksonin olutkirjoista. Näen sieluni silmin, kuinka popin kuningas kaivaa Thrillerissä elävien kuolleiden kanssa hiippaillessaan kaivaa kirjan pullollaan tummia maltaisia ja kevyitä lagereita....Tosi elämässä erotan olutkirjailija Jacksonin ja Michael "Thriller" Jackson vainaan. 

Voitte siis kuvitella, miltä minusta tuntui saada postissa James Brownin hiusmuotoilutuotteita. Korvissani kaikui rääkäisy Wraaaaaaugh... I feel good. Silmissäni vilisi kuohkeaakin kuohkeampi, sileäksi suittu afro-amerikkalainen karkea tupee-look-alike. Sekä lööpit siitä,  kuinka artisti Brownin vaimo otti ja menehtyi rasvaimussa, rauha hänen sielulleen. Mutta nyt James Browniksi James Brownin tilalle pyrkii hiusmuotoilija Lontoosta.


Tämä hiusmuotoilija saa katu-uskottavuutta ja potkua James Brown -nimen omimiseen kehittämällä tuotteet yhdessä parhaan ystävänsä Kate Mossin kanssa. Kukapa olisikaan parempi mannekiini tuotteille, joiden sanotaan antavan hiuksille vaivattoman seksikkään, luonnollisen ulkonäön.
Kokeilin James Brown London muotoilutuotteista Shine & Fragrance Mistin. Suihke antaa sopivasti kiiltoa, johon alkuperäinenkin JB olisi tyytyväinen. Tuoksu on ok, puuterisen pehmeä ja sensuellin naisellinen. Mieheni piti tuoksua oikein miellyttävänä. Suihke olisi tullut tarpeeseen etenkin ravintolatupakoinnin kulta-aikana. Sumutteella voi tehdä niin sanotusti ranskalaiset, hiuksille. Eli peittää epäillyttävät tuoksut, mikäli menoa on niin paljon, ettei hiustenpesuaikaa kerrassaan ole.

James Brown Londonin yksinkertaisen kauniit putelit antavat kylppärisisustajalle uusia mahdollisuuksia. Tuotteita myy Suomessa pretty.fi

 Painovoimaa uhkaava kiekko ja kampaus.


lauantai 22. toukokuuta 2010

oho

Tummat kynsilakkasävyt saattelevat naisen helposti hermoromahduksen partaalle. Ainakin huonomman lakkauskäden kanssa sutattaessa, ja mikäli lakkauksen lopputuloksen toivoo hipovan täydellisyyttä. Itseään ja kaveriaan voi armahtaa ja antaa syvien sävyjen kanssa lahjaksi korjauskynän, jolla vääriin paikkoihin livahtaneen värin saa poistettua vaivattomasti. Korjauskynien huopakynäkärki ei nukkaa lakkausta ja se on helppo puhdistaa pyyhkimällä korjaustuokion välillä ja lopuksi talouspaperipalaan. Näitä ammattilaisetkin käyttävät: 

OPI Correct & Clean Up. Läpinäkyvässä korkissa mukana vaihtokärki.  
Mavala Correcteur. Pakkauksessa kolme vaihtokärkeä. Voidaan täyttää, kunhan käytät naisellista voimaasi (tai viehätys-)ja pyydät jotakin irroittamaan tussin päätytulpan ja täytät lemppari lakanpoistoaineella. 



Ja eikun tuhrimaan...

perjantai 21. toukokuuta 2010

Pätevä pesuaine

Pokkaus ja kumarraus taas kerran Weledan suihkuvoiteille! Niiden täyteläinen koostumus on täydellinen kuivakroppaiselle. Yleensä heti vartalovoidetta huutava ihoni oli kuin ei olisikaan aurinkovoiteidenpoiskuurauspesun jälkeen. Voidemainen koostumus toimitti hienosti myös luontoystävällisen karvanpoistovoiteen virkaa. Höylä liukui erinomaisesti eikä ihoon tullut vekin vekkiä. 

Citrus Creamy Body Washin sitruunaisen pirteä tuoksu tuntui lämpimän päivän jälkeen ihanan virkistävältä ja siitä sai uutta puhtia. Yleensä iltapäivisin uupunut pelleili kikattavan lapsensa kanssa pitkän tovin ja vaihtoi lakanat mukisematta melkoisella ripeydellä...  Samainen tuote on yleensä käytössäni aamuisin ja se piristää aamu-unisen hyvin. Mikäli lisäpirteys on pannassa, hanki lilaan tuubiin pakattu Lavender Creamy Body Wash. Se valmistelee väsyttävän päivän jälkeen rauhaisille unille ja rentouttaa stressatun mielen. Eipä heti uskoisi pesuaineesta. 








 

Kesän pirteimmät meikkivärit ja helppo toteutus

Helleviikko on kallistanut kosmetiikan käyttöni suojavoiteiden suuntaan. Olen sivellyt niin Shiseidon kuin Loccitanen suojavoiteita kertoimilla 30-50, jotta hiekkalaatikkotovet pienen energiapakkaukseni (1v5kk) kanssa voisivat jatkua ikuisuuksiin eli iltapäivään saakka. Tänään posti toi tavallista pirteämmän paketin, joka kruunasi kotiinpaluun. Yves Rocherin Aquarelles Végétales -kesämeikkisetistä paljastui toinen toistaan hauskempia tuotteita.

Täydellinen varpaankynsiväri, jiihaa
Unikonpunainen kynsilakka on täydellinen varpaankynsiväri. 3 ml:n miniminiminipullo ei  rasita kesäkassia, edes hinnalla, 2,50e. Sävy toimii erinomaisesti myös käsissä. Se raikastaa kevyesti päivettyneen ihon, jotta olemus ei muistuta tunkkaista saviruukkua. Väri istuu erityisen hyvin kuohuviini- tai samppanjalasin kanssa, kunhan muu kokonaisuus pysyy minimalistisena.


Nuorentava luomiväriduo
Pahvisesta, käytännöllisestä luomivärirasiasta
(kevyt, ohut, sisällä peili) paljastui heleä pinkki ja korallinpunainen luomiväri. Sävyt ovat täydelliset freesin, nuorekkaan ja heleän, silti näyttävän silmämeikin tekemiseen. Kokeile vaikkapa tätä: levitä pinkkiä luomiväriä yläluomen ulkonurkkaan. Laita korallinväristä luomaria luomivakoon. Häivytä kumpikin väri ylös- ja ulospäin, niin saat nätin lopputuloksen. Eikä vaikea ole myöskään tämä meikki: levitä toista väriä koko liikkuvalle luomelle. Levitä toista sävyä puolestaan luomivakoon ja siitä ylöspäin hyvin kevyesti kulmakarvoihin saakka. Levitä väriä vain luomivakoon ja häivytä siitä ylöspäin, jotta väri ei kasaannu kulmaluulle vaan pääpaino on liikkuvassa luomessa ja luomivaon yläpuolella. Kumpikaan meikki ei kaipaa silmänrajauksia, mutta mustaa ripsiväriä kyllä. Luomariduo 9,90e 

Kevyesti marinoitu pirteä kesäpakkaus
Raikkaasti meikatun kesädaamin rusetoi meikkisetin kesätuoksu. Tuoksussa ja pullossa on megasuosikki Escadan aikaisempien vuosien kesätuoksujen tuntemuksia. Eli makeutta, mutta sopivalla kirpeydellä taitettuna. Tiedote kertoo, että pulloon on pakattu luomulaatuista kärsimyskukkauutetta sekä sitruunan, klementiinin ja appelsiinin eteerisiä öljyjä. Eteeriset öljyjen hyvä puoli on se, että niiden aromit pehmenevät iholla kevyiksi. Huonoa taas se, että ne eivät sovi suoraan auringonpaisteeseen. Eli älä käytä rannalla ja lenkkipolulla paahteessa, mutta senkin edestä yöjuoksuissa.