perjantai 21. toukokuuta 2010

Kesän pirteimmät meikkivärit ja helppo toteutus

Helleviikko on kallistanut kosmetiikan käyttöni suojavoiteiden suuntaan. Olen sivellyt niin Shiseidon kuin Loccitanen suojavoiteita kertoimilla 30-50, jotta hiekkalaatikkotovet pienen energiapakkaukseni (1v5kk) kanssa voisivat jatkua ikuisuuksiin eli iltapäivään saakka. Tänään posti toi tavallista pirteämmän paketin, joka kruunasi kotiinpaluun. Yves Rocherin Aquarelles Végétales -kesämeikkisetistä paljastui toinen toistaan hauskempia tuotteita.

Täydellinen varpaankynsiväri, jiihaa
Unikonpunainen kynsilakka on täydellinen varpaankynsiväri. 3 ml:n miniminiminipullo ei  rasita kesäkassia, edes hinnalla, 2,50e. Sävy toimii erinomaisesti myös käsissä. Se raikastaa kevyesti päivettyneen ihon, jotta olemus ei muistuta tunkkaista saviruukkua. Väri istuu erityisen hyvin kuohuviini- tai samppanjalasin kanssa, kunhan muu kokonaisuus pysyy minimalistisena.


Nuorentava luomiväriduo
Pahvisesta, käytännöllisestä luomivärirasiasta
(kevyt, ohut, sisällä peili) paljastui heleä pinkki ja korallinpunainen luomiväri. Sävyt ovat täydelliset freesin, nuorekkaan ja heleän, silti näyttävän silmämeikin tekemiseen. Kokeile vaikkapa tätä: levitä pinkkiä luomiväriä yläluomen ulkonurkkaan. Laita korallinväristä luomaria luomivakoon. Häivytä kumpikin väri ylös- ja ulospäin, niin saat nätin lopputuloksen. Eikä vaikea ole myöskään tämä meikki: levitä toista väriä koko liikkuvalle luomelle. Levitä toista sävyä puolestaan luomivakoon ja siitä ylöspäin hyvin kevyesti kulmakarvoihin saakka. Levitä väriä vain luomivakoon ja häivytä siitä ylöspäin, jotta väri ei kasaannu kulmaluulle vaan pääpaino on liikkuvassa luomessa ja luomivaon yläpuolella. Kumpikaan meikki ei kaipaa silmänrajauksia, mutta mustaa ripsiväriä kyllä. Luomariduo 9,90e 

Kevyesti marinoitu pirteä kesäpakkaus
Raikkaasti meikatun kesädaamin rusetoi meikkisetin kesätuoksu. Tuoksussa ja pullossa on megasuosikki Escadan aikaisempien vuosien kesätuoksujen tuntemuksia. Eli makeutta, mutta sopivalla kirpeydellä taitettuna. Tiedote kertoo, että pulloon on pakattu luomulaatuista kärsimyskukkauutetta sekä sitruunan, klementiinin ja appelsiinin eteerisiä öljyjä. Eteeriset öljyjen hyvä puoli on se, että niiden aromit pehmenevät iholla kevyiksi. Huonoa taas se, että ne eivät sovi suoraan auringonpaisteeseen. Eli älä käytä rannalla ja lenkkipolulla paahteessa, mutta senkin edestä yöjuoksuissa. 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti