keskiviikko 26. toukokuuta 2010

James Brown London

Myönnetään, huumorintajuni on omituista. Juha Vuorinen kutsuu sitä astrologisen karttani perusteella  irtopääpeikkohuumoriksi, mikä astrologi Vuorisen mukaan tarkoittaa sitä, että testaan ihmisiä omituisilla jutuillani ja katson, kuinka he reagoivat. Hmm.... Huumorintajuni outouden yksi ilmentymä lienee se, että saan äänettömän, sisäisen naurukohtauksen aina, kun kuulen puhuttavan Michael Jacksonin olutkirjoista. Näen sieluni silmin, kuinka popin kuningas kaivaa Thrillerissä elävien kuolleiden kanssa hiippaillessaan kaivaa kirjan pullollaan tummia maltaisia ja kevyitä lagereita....Tosi elämässä erotan olutkirjailija Jacksonin ja Michael "Thriller" Jackson vainaan. 

Voitte siis kuvitella, miltä minusta tuntui saada postissa James Brownin hiusmuotoilutuotteita. Korvissani kaikui rääkäisy Wraaaaaaugh... I feel good. Silmissäni vilisi kuohkeaakin kuohkeampi, sileäksi suittu afro-amerikkalainen karkea tupee-look-alike. Sekä lööpit siitä,  kuinka artisti Brownin vaimo otti ja menehtyi rasvaimussa, rauha hänen sielulleen. Mutta nyt James Browniksi James Brownin tilalle pyrkii hiusmuotoilija Lontoosta.


Tämä hiusmuotoilija saa katu-uskottavuutta ja potkua James Brown -nimen omimiseen kehittämällä tuotteet yhdessä parhaan ystävänsä Kate Mossin kanssa. Kukapa olisikaan parempi mannekiini tuotteille, joiden sanotaan antavan hiuksille vaivattoman seksikkään, luonnollisen ulkonäön.
Kokeilin James Brown London muotoilutuotteista Shine & Fragrance Mistin. Suihke antaa sopivasti kiiltoa, johon alkuperäinenkin JB olisi tyytyväinen. Tuoksu on ok, puuterisen pehmeä ja sensuellin naisellinen. Mieheni piti tuoksua oikein miellyttävänä. Suihke olisi tullut tarpeeseen etenkin ravintolatupakoinnin kulta-aikana. Sumutteella voi tehdä niin sanotusti ranskalaiset, hiuksille. Eli peittää epäillyttävät tuoksut, mikäli menoa on niin paljon, ettei hiustenpesuaikaa kerrassaan ole.

James Brown Londonin yksinkertaisen kauniit putelit antavat kylppärisisustajalle uusia mahdollisuuksia. Tuotteita myy Suomessa pretty.fi

 Painovoimaa uhkaava kiekko ja kampaus.


2 kommenttia:

  1. Myös Bobbi Brownin meikit ovat hieman arveluttavia. Että mitäs "nenäpuutereita" se Whitneyn exä kaupittelee. ehe, ehe.

    VastaaPoista