sunnuntai 26. kesäkuuta 2011

Täydellinen silmänrajauskynä kesämenoihin

Kesämenoihin näppärän ja nopean meikin saa tekaistua laadukkaalla silmänrajauskynällä. Näyttävä rajaus yläluomella ei kaipaa seurakseen muuta silmämeikkiä kuin luottoripsarin. Ongelmana yleensä tuppaa vain olemaan se, mistäkö saisi riittävän pehmeän eli hyvin levittyvän sekä pysyvän rajauskynän. Kaapissani on paljon Diorin ja Chanelin rajaustuotteita, ranskalainen kosmetiikka on makuuni ylellisten pakkaustenkin vuoksi. Uusi kesäsuosikkini on ranskalainen sekin. Yves Rocherin muovihylsyyn pakattu Vedenkestävä kajalkynä. Se on ns. automaattikynä, muovihylsystä sopivan terävänä ihmisten ilmoille työntyvä, joten sen parissa touhutessa ei tarvitse muistaa edes teroitinta. Taattua kesälaatua siis.

Pehmeän kynän massa on suhteellisen voidemainen, se levittyy vaivattomasti paksuksikin viivaksi. Lopputulos on kauniin metallinhohtoinen. Tällä on oiva vetää Barbadoksen yössä, sopii myös Alppilan Alepan nurkille pre- ja after -hiekkalaatikkotemmellyksen. Kynä on vedenkestävä, mutta mikäli luomesi rasvoittuvat helposti, suosittelen ohutta luomivärikerrosta rajauksen päälle, lisää pitävyyttä antamaan. Helpon kesäpäivämeikin saakin muutettua syväksi kesäyöilmeeksi pohjustamalla koko liikkuvan luomen samaisella kynällä, ja painelemalla luomaria päälle. Rohkein vie koko komeuden kulmakarvoihin saakka.

Lempikynäni väriskaala on ihana. Mustan säästän syksyksi. Toivottavasti runsaslukuiset aurinkopäivät kruunaan upeilla turkoosilla sekä sinisellä. Myös kupari on upea hitusen päivettyneellä iholla. Ja päivetyksen saa purkista, Kokeile saman sarjan Päivettävää meikkigeeliä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti