maanantai 29. marraskuuta 2010

Weledan Joulumyyjäiset

Huomenna on luonnonkosmetiikkatuotteiden ystävien onnenpäivä, kun Weleda järjestää joulumyyjäiset. Ratikka 4 vie myyntikonttorille Katajanokalle Kruunuvuorenkatu 9:ään. Joulutunnelmissa häärinee ainakin Suomessa sarjaa luotsaava, ihana Maylis Karjalainen, jonka tieto-taitoa kosmetiikan saloista kannattaa käydä hyödyntämässä ostosten lomassa.

Meidän kotona sarjan tuotteista kuluvat mm. Skin Food -yleisvoide, suihkuvoiteet sekä muksujen Calendula-linja, jonka vartalovoiteella huolletaan paitsi lapsi myös äiti talvisin. Elämäni paras jalkavoidekokemus, a´la Weleda, tapahtui ensimmäisen New Yorkin matkani yhteydessä. Silloin lennosta, Cosmopolitaneista ja kävelemisestä mummoturpeaksi paisuneet nilkat sai kuosiin tuotapikaa kolmen koon yhdistelmä: kylpy, kohotus ja kreemi. Eikä mikä tahansa kreemi vaan Weledan Foot Balm. Raikasta, nopeasti imeytyvää voidetta sopii sivellä jalkoihin, sääriin ja vaikkapa varpaiden väliin, sillä balmi ei hauduta ihoa.

Mutta missä on nilkkaan uponnut 15 den sukka?

torstai 25. marraskuuta 2010

Gaudeten ja Gaudete Kidsin muotimarketti

Jouluostosten tekotapa on oiva luonnetesti. Useimmiten ennakoin ja shopauttelen hyvissä ajoin, joten paketit ovat koristeltuina odottamassa matkaa saajalleen jo lokakuun lopussa. Toisinaan olen se, jonka vuoksi kaupan alan ihmiset ovat töissä aattonakin. Antakaa anteeksi! Diagnoosi: ailahteleva.
 
Ja koska joulurauha uhkaa tänä vuonna olevan julistettu ennen kuin läheisteni paketit ovat pulkassa, on parasta kipaista Gaudete Kidsin ja Gaudeten Fashion Markettiin, Helsingin Kalevankatu 27:aan pe 26.11. klo 11-16.  
 
Myynnissä on second hand vaatteita, kenkiä ja asusteita, aiempien kausien tuotteita,  hajakokoja ja valikoimasta poistuvia tämän kauden tuotteita. Ja mitäpä olisi joulumarketti ilman jouluisia tavaroita, täällä second handina. Ja koska parhaat viedään ensimmäisenä, ehdotan tulevan perjantain aamunavaukseksi hyvää aamiaista klassisesti Ekbergillä tai lähiruoan hengessä hotelli Klaus K:ssa sekä rynnimistä Kalevankadulle heti, kun saranat narahtavat. Kaupantekoon käy vain käteinen, varaa sitä runsaasti. Lähin automaaatti lienee Bulevardilla, Annankadun kulmassa.

P.S. Gaudete Kidsistä saa ainoana myymälänä Suomesta Finger in the Nosen lastenvaatteita, joissa on mukavan aikuismainen rokahtava staili, mutta vaatteet ovat muksustakin mukavia, kivantuntuisia käyttää.

Mihin sinä kipaiset jouluostoksille vai hankitko joululahjoja? 

Näissä kuteissa ei kyllä nenää kaivella

 
 


 

keskiviikko 24. marraskuuta 2010

Ensilumi yllätti ripsivärin käyttäjät

Blogilaiskuri on herännyt syysuniltaan. Näppäimistöni huutaa kirjoittamaan, joten sukellan purkkien uumeniin minkä ehdin...

Jokavuotinen uutisointi ensimmäisistä liukkaista, jotka yllättävät autoilijat saavat sisäisen mummoni tuhisemaan kuinka ihmeellistä on se, että lumen keskelle syntyvät suomalaiset yllättyvät aina neljännestä vuodenajastamme. 

Tänään lumi yllätti helsinkiläiset kävelijät. Tai ainakin minut. Kahlasin polvia myöten lumessa, kaksivuotiaani tuhisi tyytyväisenä pulkassa posket omenaisen ihanina. Onneksi kerrankin kaukaa viisas latasi silmiinsä poikkeuksellisesti vedenkestävää ripsaria, joten navakka tuuli ja vaakatasossa lentävä märkä kylmä ei hämmentänyt tätä tätsyä. Omituiset ripseni (pitkät ja taipuisat, mutta harvat) löysivät vuosien etsinnän tuloksena vedenkestävän ripsivärin, joka tekee ripsistä riittävän näyttävät. Nyt en tarkoita irtoripsilopputulosta, jolla kaadetaan kansaa kuin kauraa vaan kotiäiti slash haluan näyttää inhimilliseltä ja tietty nätiltä -meikkiä. Siskot, tarttukaa Nivean Extreme Resist -ripsiväriin! Purkista putkahtaa syvä musta väri ja siisti, mutta ei olematon lopputulos. Näillä ripsillä voisi yllättää, noh, vaikkapa autoilijat, kun sää ei sitä enää ensi vuonna tee...


Kivan kapea harja ja talvisodan tyrskyt kestävä väri