torstai 25. marraskuuta 2010

Gaudeten ja Gaudete Kidsin muotimarketti

Jouluostosten tekotapa on oiva luonnetesti. Useimmiten ennakoin ja shopauttelen hyvissä ajoin, joten paketit ovat koristeltuina odottamassa matkaa saajalleen jo lokakuun lopussa. Toisinaan olen se, jonka vuoksi kaupan alan ihmiset ovat töissä aattonakin. Antakaa anteeksi! Diagnoosi: ailahteleva.
 
Ja koska joulurauha uhkaa tänä vuonna olevan julistettu ennen kuin läheisteni paketit ovat pulkassa, on parasta kipaista Gaudete Kidsin ja Gaudeten Fashion Markettiin, Helsingin Kalevankatu 27:aan pe 26.11. klo 11-16.  
 
Myynnissä on second hand vaatteita, kenkiä ja asusteita, aiempien kausien tuotteita,  hajakokoja ja valikoimasta poistuvia tämän kauden tuotteita. Ja mitäpä olisi joulumarketti ilman jouluisia tavaroita, täällä second handina. Ja koska parhaat viedään ensimmäisenä, ehdotan tulevan perjantain aamunavaukseksi hyvää aamiaista klassisesti Ekbergillä tai lähiruoan hengessä hotelli Klaus K:ssa sekä rynnimistä Kalevankadulle heti, kun saranat narahtavat. Kaupantekoon käy vain käteinen, varaa sitä runsaasti. Lähin automaaatti lienee Bulevardilla, Annankadun kulmassa.

P.S. Gaudete Kidsistä saa ainoana myymälänä Suomesta Finger in the Nosen lastenvaatteita, joissa on mukavan aikuismainen rokahtava staili, mutta vaatteet ovat muksustakin mukavia, kivantuntuisia käyttää.

Mihin sinä kipaiset jouluostoksille vai hankitko joululahjoja? 

Näissä kuteissa ei kyllä nenää kaivella

 
 


 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti