tiistai 11. tammikuuta 2011

Net-a-Porter avaa miesten verkkokaupan MR PORTERin

Sain juuri kutsun liittyä pian avattavan MR PORTER-verkkokaupan perustajajäseneksi. Olen ilmeisesti eKä (ennen Kotiäitiyttä) ) vinguttanut luottokorttiani riittävästi kaupan perustajan ensimmäisessä verkkokaupassa Net-a-Porter.comissa. Taas kerran ihastelin yrityksen uutta mahtavaa markkinointikikkaa. Voisiko muotihullulle olla ihanampaa kuin olla muotimyymälän perustajajäsen, vaikka minulla ei ole hajuakaan onko siitä minulle mitään hyötyä, paitsi että saan perustajajäsenenä ajantasaista tietoa putiikin avaamisesta. Näinä huonon palvelun (ketjulähtöisen) aikoina ihmiselle tuntuu riittävän se, että häntä muistetaan edes ryhmäsähköpostilla. Näpyttelin kutsun myös parille tutulle miehelle, joiden uskoisin iloitsevan moisesta elämää komistavasta, helposta ostotavasta.

Olenkin odotellut, koska maailmanmerkkejä myyvä lempikauppani Net a Porter valtaa myös miesten vaatteiden myyntikentän. Pian. Pidän teidät ajan tasalla.

perjantai 7. tammikuuta 2011

Blake Lively Chanelin Madamoiselle -käsilaukkujen mannekiiniksi

 
Mainiota uutta vuotta!!!
  
Yksi on varmaa: jenkkitähti Blake Livelyn käsilaukkukokoelma on tänäkin vuonna valtaisampi kuin omani. Sen takaa juuri tehty sopimus Karl Lagerfeldin valitsemana Chanelin Madamoiselle -käsilaukkulinjan lähettiläänä. Työ on varmasti tosi rankkaa, yhtä kokkarointia ja jatkuvaa hymyilemistä Chaneleissa. Itselleni tuottaisi vaikeuksia myös valita aamuisin vain yksi veska käsipuoleen. Ehkäpä tulevan sesongin kuumista kuumin on: yksi kumpaankin kainaloon. Enkä puhu suunnittelijoista.

Rakas Blaken päiväkirja, uuden vuoden lupaukseni: ei enää tällaisia paskaduuneja...