maanantai 19. heinäkuuta 2010

Kesän kuivattamien hiusten pelastus

Kenkäkauppiaan lapset tassuttelevat kuulemma kantapohjat kengänpohjien rei´istä kurkistellen. Sain väittämälle tukea, kun huomasin, että pikkuisen poikani ihana luonnonkiharapilvi alkoi työstää luonnonrastaa merivedessä ja hietikossa peuhaamisen seurauksena. Siispä muksu kylpyyn, ja äidin viisipiikkistä ja vauvaharjaa kovemmat aseet käyttöön. Itse kosmetiikan kemikaaleissa piehtaroivana en voinut kuvitellakaan, miten sydäntäsärkevää oli pestä pulmuiseni ensimmäistä kertaa muulla kuin luonnontavaralla. Mutta moinen takku oli selvitettävä. 

Ei selvitetty, ei. Sakset veivät takkukiehkuran ihanasta pienestä päästä. Ja äiti sai mukavan muistutuksen, kuinka täydelliset talvipesuaineet tepsivät myös omaan päähän huh hellettä -kelien aikaan elvytystä tarvittaessa. Voi aah, miten ihanilta hiukseni Redkenin All Soft Heavy Cream -naamion jäljiltä tuntuvat. Fetissilistani on suhteellisen lyhyt (turkainen laukkujen ja kenkien ostaminen), mutta sileitä silkkihaituviani hilpeöidessä pohdin, onko käsillä syvempää rakkautta?  


Ei käy Lakekään aivan luomusta, ei

sunnuntai 11. heinäkuuta 2010

T-paitaoraakkeli Hollannin väreissä

Shopautin pojalleni ennen jalkapallohuumaa (EI henk.kohtaista sellaista) Asokselta Weekend Offenderin T-paidan. Päädyin Hollannin ammoisia, luulisin, jalkapallotähtiä julistavaan oranssiin. Sittemmin olen hymyillyt iloisesti kotinurkissa, kun väriä tunnustavat ovat edenneet tämäniltaiseen loppuotteluun. 

Mitä ne meuhkaavat ennustavista eläimistä? Jonkinlaisen Tulosvedon tällä ostoskäyttäymiselläkin olisi voittanut. Saapa nähdä, viime hetket käsillä, olenko todellinen ennustava ostos-oraakkeli....

keskiviikko 7. heinäkuuta 2010

Falskaava nainen mä oooooooon

Mikäli mainosmiehiä olisi uskominen, löytäisin itseni kuukausittain ihmettelemässä pikkuhousujeni kätköistä paljastuvaa Blue Curacao-lähdettä. Ilmeisesti samaiset heput yrittävät saada ihmiskunnan uskomaan, että Y-kromosomia vailla oleva väki on pienehkön tiivistämisen tarpeessa. Falskaamme aina ja alinomaa jos jonkinmoista tuotosta, minkä höystetyt ja maustetut pikkuhousunsuojat hoitavat suit sait sukkelaan siististi pois.    

Joka tapauksessa oli mukava huomata, että Libresse antaa asiakkailleen kivoja pussukoita. Aivan kuin aiempi metallirasiakamppis ei olisi turhakkaiden rakastajalle riittävä. Keräsin peltibokseja (lue: ostin siteitä) melkein jokaisella Alepa-reissulla.

Kipaise siis äkkiä pikkuhousunsuojaostoksille, saatat ehtiä saamaan kivan pussukan.  Se toimii hyvin myös rajauskynien kätkönä ja penaalina. Työnsipä siihen hätätilanteessa myös silmälasini, se oikea kotelo ei ilmoittanut itsestään. Minä kun tunnun falskaavan alapään lisäksi yläpäästä. Näköni haihtuu kesähelteellä. 

Enämpi tätä, nimeomaan appelsiinin kera. Eikä housuihin. Kiitos! 
  
Varaa kaappiisi:
50 cc Vodkaa
25 cc Blue Curaçao
25 cc Triple Sec
50 cc Ananasmehua